Gibalne igrarije v ANGLEŠČINI

Prijavi se

GIBALNE IGRARIJE V ANGLEŠČINI

3-4 let (samostojno)

4-6 let (samostojno)

Gibanje in igra je tisto, kar otroci potrebujejo v predšolskem obdobju. In ko zabavo in igro združiš s tujim jezikom je kombinacija ZMAGOVALNA!

Veš, da imajo otroci izjemen posluh in zmožnost pomnenja tujih jezikov?

Veš, da se ga najboljše učijo preko zabave, igre, gibanja, saj vse to posnema pot učenja materinskega jezika?

Veš, da otroci, ki se v zgodnjem obdobju spoznajo s tujim jezikom razvijejo posluh zanje in imajo dokazano boljše jezikovne spretnosti kasneje?

Združili smo dve zgodbi – jezik in gibanje! In v sodelovanju s profesorico, ki je razvila svoj program učenja preko igre za najmlajše in ima s poučevanjem predšolskih otrok že desetletne izkušnje za vas pripravljamo PRVE GIBALNE IGRARIJE V ANGLEŠČINI!

Zakaj angleščina?

Angleščina postaja univerzalni jezik sveta. Brez angleščine danes praktično ne obstajaš. In želimo si, da bodo naše bodoče generacije z angleščino rastle, saj bodo le tako dosegle najboljši nivo jezika, ki ga bodo potrebovale kasneje v življenju.

Gibalne igrarije v angleščini potekajo ob sredah:

1. skupina: 16.30-17.10

2. skupina: 17.15 – 17.55

Cena enega semestra:

10 zaporednih obiskov 40min: 89eur

Dolžina trajanja posamičnega obiska je prilagojena starosti in sposobnosti otrok, tako da je učenje najbolj učinkovito in kvalitetno.

V decembru priredimo božičkovo zabavo in v juniju zaključni nastop!

Prijavi se: info@mini-svet.si

V ceno so vključeni vsi učni pripomočki in gradivo za tečaj (tudi preko spleta).
Otroci prejmejo mapo z delovnimi listi, slike in posnetke s tečaja. 

 

Skupine se izvedejo v primeru prijavljenih vsaj 5 otrok. Maksimalno število otrok je 10. V primeru izrednih razmer in odpovedi terminov, bodo te nadomeščeni online oziroma ko bodo razmere dopuščale. Vračilo denarja za zakupljene obiske ne bo možno.