041 971 450 info@mini-svet.si

O nas

KDO SMO?

 

ANA LAP 

Vedno nasmejana in polna energije, mamica dveh čudovitih deklic in enega fantka, certificirana vaditeljica programa gibalno razvojne vadbe Baby Functional Moving BFM® ter masaže dojenčka IAIM in vodja centra Mini SVET, je s svojim srcem že od nekdaj predana delu z otroki in v centru Mini SVET bo to ljubezen prenesla do najmlajših.

Gibalno razvojne urice Pedovita so plod njenega študija programa Baby Functional Moving, pri čemer poleg gibalnega razvoja krepijo tudi kognitivni razvoj, predvsem preko didaktičnih elementov in glasbe. V program so vpeljane tudi osnove tehnike masaže dojenčka, zato program res celovito spodbuja in krepi optimalen razvoj in predvsem poglablja vez med mamico in dojenčkom.

KLARA DEV

Klara je vaditeljica gibalno razvojnih uric Pedovita, instruktorica masaže dojenčka in vaditeljica skupinski vadb ter pilatesa. S svojo odlično energijo bo vaše malčke popeljala do vseh pomembnih gibalnih mejnikov ter mamicam na vadbi pilatesa po porodu pomagala nazaj v formo pred nosečnostjo. 

ANA SKARLOVNIK

Fizioterapevtka, RNO terapevtka in bodoča inštruktorica masaže za dojenčke. V centru Mini Svet deluje kot mentorica vaditeljicam gibalnega programa Pedovita in skupaj z njimi oblikuje program gibalnih uric za zdrave dojenčke in je obenem na razpolago vsem mamicam, katerih dojenčki imajo odstopanja v gibalnem razvoju in jim nudi strokovno pomoč. 

SANDRA BOGATAJ

Sandra je mamica dveh fantkov in diplomirana babica ter svetovalka za dojenje IBCLC. Vodi program ŠOLA ZA STARŠE PO VAJINI MERI ter je na voljo za vsa vprašanja in spodbudo pri dojenju kot svetovalka za dojenje v okviru centra Mini Svet.

ALMA LIČINA

Alma je mamica dveh sončkov in certificirana inštruktorica masaže dojenčka IAIM. S svojo pozitivo, srčnostjo in razumevanjem v centru Mini Svet vodi najlepše tečaje masaže dojenčka.

 

 

 

 

Z veseljem vas pričakujemo!

 

 

 

KJE SMO

 

Nahajamo se v DOMŽALAH v prostorih DEŽELE IGRAL v BREZA CENTRU (Breznikova 15, 1230 Domžale, stavba v kateri se nahaja Spar in McDonalds).
Zagotavljamo vam brezplačno parkirišče in garažo (BREZPLAČNO) ter dostop do prostorov z dvigalom.

 

Nahajamo se tudi na LAVRICI v dvorani ZAPLEŠI Z ALJO, Dolenjska cesta 320, kjer imate pred dvorano brezplačno parkirišče (pri vhodu v cono zavijete takoj levo na končna parkirišča tik ob glavni cesti ob modrih stebričkih).

 

 

 

KONTAKT:

 

Mini SVET

 

www.mini-svet.si

 

info@mini-svet.si

 

041 971 450

 

FB: https://www.facebook.com/centerminisvet/