041 971 450 info@mini-svet.si

O nas

O NAS:

Vedno nasmejana in polna energije, mamica dveh čudovitih deklic in certificirana vaditeljica programa gibalno razvojne vadbe Baby Functional Moving BFM® A N A  L A P, vodja centra Mini SVET, je s svojim srcem že od nekdaj predana delu z otroki in v centru Mini SVET bo to ljubezen prenesla do najmlajših.

Gibalno razvojne urice P E D O V I T A so plod njenega študija programa Baby Functional Moving, pri čemer poleg gibalnega razvoja krepijo tudi kognitivni razvoj, predvsem preko didaktičnih elementov in glasbe. V program so vpeljane tudi osnove tehnike masaže dojenčka, zato program res celovito spodbuja in krepi optimalen razvoj in predvsem poglablja vez med mamico in dojenčkom.

Ekipo Mini SVET sestavlja tudi energična in vedno pozitivna vaditeljica M I H A E L A, babica – medicinska sestra z več kot dvajsetletnimi izkušnjami pri delu z nosečnicami in mamicami po porodu in obenem tudi certificirana vaditeljica vadb. Njeno znanje in neprecenljive izkušnje bodo vadbo za nosečnice in mamice po porodu obogatile z dodatnimi nasveti in svetovanjem in bo zaradi nje vadba več kot le to – pomenila bo celostno pripravo na nosečnost in njen zaključek, porod.

 

KJE SMO

Nahajamo se v DOMŽALAH v prostorih DEŽELE IGRAL v BREZA CENTRU (Breznikova 15, 1230 Domžale, stavba v kateri se nahaja Spar in McDonalds).
Zagotavljamo vam brezplačno parkirišče in garažo ter dostop do prostorov z dvigalom.
Vadba za nosečnice poteka v športnem centru FIT FIT v Domžalah (Slamnikarska cesta 1a, 1230 Domžale).

 

KONTAKT:

Mini SVET

www.mini-svet.si

info@mini-svet.si

041 971 450

FB: https://www.facebook.com/centerminisvet/