ŠOLA ZA STARŠE PO VAJINI MERI

Tečaj, ki vaju bo opolnomočil z znanjem in vaju pripravil na najlepši zmenek na slepo! 

*NASLEDNJI TEČAJ: vsak prvi ponedeljek OB 16.30*

Pred vama je najlepše obdobje in kmalu bosta dobila novo, najpomembnejšo vlogo – mame in očeta!

Pridobita znanje za nove izzive, ki jih porod in starševstvo prinašata na tečaju POSTALA BOVA STARŠA, šola za starše po vajini meri.

Tečaj poteka INDIVIDUALNO ali v MAJHNIH INTIMNIH SKUPINAH (do 5 parov)

Tečaj vodi diplomirana babica, svetovalka za dojenje IBCLC in dolgoletna vodja tečaja za starše v ZD Domžale Sandra Bogataj in poteka v Domžalah.

Z UDELEŽBO NA TEČAJU PRIDOBITE POTRDILO ZA PRISOTNOST PRI PORODU

Tečaj obsega vse pomembne teme, ki jih potrebujeta, da bo prehod v starševstvo sproščen in samozavesten. Tečaj je klasična oblika šole za starše.

Glavna tema šole je priprava na sam porod. Izvedeli boste vse o tem, kako se pripraviti na porod, kdaj iti v porodnišnico, kako zgleda sprejem in potek poroda v porodnišnici, vse o fazah poroda, lajšanju porodnih bolečin, vlogi partnerja med porodom, možnimi načini samega poroda, ipd. Seveda je prednost intimnih skupinic oz. individualne priprave ta, da brez skrbi vprašate čisto vse, kar vas zanima in pridobite odgovore na vsa vprašanja in razjasnite svoje dileme, tako da se na ta najpomembnejši korak nosečnosti odpravite brez skrbi.

Tečaj vključuje tudi predavanje o negi dojenčka. Kot pravijo, dojenčki na svet pridejo brez navodil – zato pa je tukaj tečaj Šola za starše po vajini meri, ki vama ta osnovna navodila preda še preden se znajdete pred prvo dilemo. Kako dojenčka negovati, previti, kako ga primerno obleči, kaj vse potrebuje ob prihodu domov in kaj naj mamica že odnese v porodnišnico, dotaknemo pa se tudi tem, zakaj dojenček joka, ali res prespi celo noč, kako se hrani, ipd., tako da bo prehod v novo vlogo čim lažji.

Šola za starše po vajini meri vaju oba, predvsem pa seveda bodočo mamico, dobro pripravi na dojenje. Predstavimo vam, zakaj je dojenje pomembno, kaj dojenje daje otroku, kako se pripraviti, da bo dojenje steklo, kaj narediti, če sprva ne gre, ovržemo vse mite o dojenju in vam damo podporo, da bo dojenje čim hitreje in lažje steklo. Poleg tega smo vam na razpolago tudi po porodu, saj tečaj Šola za starše po vajini meri vodi Sandra, ki je tudi svetovalka za dojenje IBCLC in vam na poti do polnega dojenja z veseljem pomaga kadarkoli.

SE NAM PRIDRUŽITA?

Tečaj poteka okvirno 3 ure v popoldanskem/večernem času oz. pri individualnem tečaju po dogovoru. 

CENA:

– individualno 125 eur/par

– skupinsko (do 5 parov) 75 eur/par (tečaj se izvede ob 3 prijavljenih parih) 

Ob obiskovanju šole za starše vam podarimo 10% popust na obisk tečaja rokovanja z dojenčkom.

LOKACIJA IN TERMIN NASLEDNJEGA TEČAJA:

vSAK PRVI PONEDELJEK V MESECU OB 16.30 URI V DOMŽALAH!

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE:

info@mini-svet.si

041 971 450

PRIJAVI SE!

 

Prijaviš se lahko preko obrazca ali po elektronskem naslovu info@mini-svet.si ali preko telefona 041 971 450.