Zasebnost

S klikom na gumb »pošlji povpraševanje/prijavo« soglašam, da bo Mini Svet vse vaše osebne podatke obdeloval skladno z določili Uredbe (EU) 2016/679 in določili področnih zakonov in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Pridobljene podatke bo zavod uporabljal izključno za interne evidence, za obveščanje o programih in ostalih aktivnostih centra ter za posredovanje elektronskih novic. Pravico imate, da svojo privolitev kadar koli prekličete s sporočilom na elektronski naslov info@mini-svet.si. Več o zasebnosti.

 Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na storitve omogočite podjetju Mini Svet, Ana Lap s.p., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Ana Lap, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@mini-svet.si in je tudi pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov.

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na storitve, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko ter ime in starost otroka. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@mini-svet.si ali po pošti na naslov: Mini Svet, Ana Lap s.p., Groharjeva 12, 1230 Domžale. V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Mini Svet, Ana Lap s.p., ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.