041 971 450 info@mini-svet.si

MASAŽA DOJENČKA IAIM

…ZAKAJ?

KER JE DOTIK VAJIN PRVI STIK….

Prijavi se

T…vajin prvi stik je dotik…

In dotik je najbolj osnoven način sporazumevanja med otrokom in staršem, ki krepi njuno povezovanje, navezanost ter blagodejno deluje na dojenčkov razvoj in dobro počutje.

Tečaj masaže dojenčka je čudovit prehod v sočutno starševstvo, saj se na tečaju naučimo poslušati dojenčka, mu preko dotika sporočamo, da je ljubljen in mu dajemo občutek varnosti. S tem že v prvih mesecih dojenčkovega življenja gradimo trden odnos in poglabljamo povezanost, kar bo na dojenčka blagodejno vplivalo takoj (boljše počutje, lažja prebava, boljši spanec, zavedanje svojega telesa, umirjenost, itd.) kot tudi kasneje, ko bo znal v življenju izkazovati svojo ljubezen, se bo v odnosih počutil samozavestnega, varnega ter zaupal sebi in verjel vase.

Ob masaži dojenčka se umiri in sprosti tudi mamica oz. očka, se nauči prepoznavati dojenčkove potrebe in preživi kvaliteten čas s svojim dojenčkom.

Pridružite se nam in se naučite masaže dojenčka po mednarodnem programu IAIM in se naučite tehnike masaže, ki jo lahko še leta koristite doma in vzpostavljate stik z vašim otrokom in dosežete tisto, kar si želi vsaka mama – varno navezanost in odnos polen zaupanja in ljubezni.

 

    TERMIN NASLEDNJEGA 5 TEDENSKEGA TEČAJA MASAŽE DOJENČKA PO PROGRAMU IAIM:
    ONLINE PREKO ZOOMA:
    Torek, 24.11 ob 12.15 uri.
    Prijava: info@mini-svet.si