TEČAJ MASAŽE DOJENČKA IAIM

…dotik je vajin prvi stik…

In dotik ima čudežno moč! 

Dotik je najbolj osnoven način sporazumevanja med otrokom in staršem, ki krepi njuno povezovanje, navezanost ter blagodejno deluje na dojenčkov razvoj in dobro počutje.

Tečaj masaže dojenčka je čudovit prehod v sočutno starševstvo, saj se na tečaju naučimo poslušati dojenčka, mu preko dotika sporočamo, da je ljubljen in mu dajemo občutek varnosti. S tem že v prvih mesecih dojenčkovega življenja gradimo trden odnos in poglabljamo povezanost, kar bo na dojenčka blagodejno vplivalo takoj (boljše počutje, lažja prebava, boljši spanec, zavedanje svojega telesa, umirjenost, itd.) kot tudi kasneje, ko bo znal v življenju izkazovati svojo ljubezen, se bo v odnosih počutil samozavestnega, varnega ter zaupal sebi in verjel vase.

Ob masaži dojenčka se umiri in sprosti tudi mamica oz. očka, se nauči prepoznavati dojenčkove potrebe in preživi kvaliteten čas s svojim dojenčkom.

Pridružite se nam in se naučite masaže dojenčka po mednarodnem programu IAIM in se naučite tehnike masaže, ki jo lahko še leta koristite doma in vzpostavljate stik z vašim otrokom in dosežete tisto, kar si želi vsaka mama – varno navezanost in odnos polen zaupanja in ljubezni.

 

STE VEDELI?

  • Da je koža prvo čutilo, ki se razvije v maternici?
  • Da je dotik naš prvi stik s svetom?
  • Da masaža dojenčka izboljša njegovo spanje?
  • Da masaža trebuščka blagodejno vpliva na prebavne težave in krčke?
  • Da je masaža trenutek samo za vaju z dojenčkom in se med masažo pri staršu in dojenčku sprošča hormon sreče oksitocin?

NASLEDNJI TERMIN:

Tečaj masaže dojenčka izvajamo vsak mesec. Za točne termine pokličite 041 971 450 ali pišite na info@mini-svet.si.

TEČAJ VKLJUČUJE 5 SREČANJ v 5 tednih.

Vsako srečanje traja cca 1-1,5 ure.

Cena tečaja je 130eur. 

Občasno izvajamo skrajšane verzije tečajev – 2 srečanji v ceni 50eur, kjer obseg znanja ostaja nespremenjen.

 

 

PRIJAVI SE!

 

Prijaviš se lahko preko obrazca ali po elektronskem naslovu info@mini-svet.si ali preko telefona 041 971 450.