041 971 450 info@mini-svet.si

Mazila

Ker Mini Svet skrbi za vašega malčka na vseh področji in ni nam vseeno, s čim vašega mini sončka negujete ter tudi s čim negujete sebe…

Smo poskrbeli in naši ponudbi dodali najboljša naravna mazila znamke Aurora Planet!

Zakaj Aurora planet?

Dandanes je trg nasičen z prodajo vsega, kar je bio, eko in naravno. Vendar žal vsi prodajani izdelki ne ustrezajo temu. Mazila Aurora planet pa so resnično 100% naravna, saj so njihove sestavine naravna in skrbno izbrane in ravno zato nadvse primerne za nego kože in blagodejni učinek težavam vašega dojenčka!

V ponudbi na voljo v Mini Svet centru v Domžalah so tako naslednja mazila:

  • INSOSECT – MAZILO PROTI KLOPOM IN KOMARJEM: naravno mazilo, ki s svojim vojnem odganja tako klope kot komarje in je hkrati negovalno, se hitro vpija in ne pušča mastnih madežev ter služi kot obvezna oprema vsake mamice za njene malčke, ko brezskrbno raziskujejo travnike in gozdove <3
  • MAZILO MATERINE DUŠICE: naravno mazilo materine dušice, ki je postalo skoraj »obvezna lekarna« vseh mamic za njihove dojenčke in malčke, saj odlično služi v času prehladov <3 nepogrešljiva skozi celo leto, predvsem pa v zimskih in prehodnih obdobjih.
  • SMREKOVO MAZILO: vsestransko smrekovo mazilo se uporablja za nego kože, saj jo neguje, nahrani in ji povrne njen sijaj, v ljudskem zdravilstvu pa velja za odličnega pri zdravljenju odrgnin, opeklin, vnetij, utrujenosti, zvinov, bolečin v mišicah ter predvsem pri kašlju in drugih vnetjih dihal in takoj skupaj z mazilom materine dušice predstavlja zaklad domače lekarne za naše malčke.
  • RICO BALM – NEGOVALNO MAZILO: dojenčkova koža si zasluži le najboljše in rico balm je naravno in ročno izdelano mazilo za nego otrokove kože, ki se hitro vpija, je lepo mazljivo ter kože ne draži in je zaradi svojih naravnih sestavin (kokosovo maslo, karitejevo maslo, hladno stiskano oljčno olje, mandljevo olje, ricinusovo olje) nadvse primerno tudi za nežno dojenčkovo kožo.
  • SIVKINO MAZILO: naravno mazilo, ki varuje in pomirja kožo, je narejeno na osnovi sivkinega macerata ter hladno stiskanega oljčnega olja, njegova tekstura pa se hitro vpija in ne pušča neprijetnega mastnega občutka. Mazilo hrani in varuje kožo ter je zaradi naravnih sestavin primerno za uporabi tudi pri naših najmlajših.
  • OTROŠKO MAZILO S CINKOM: mazilo s cinkom je povsem naravno mazilo, ročno izdelano, nežne strukture ter ne vsebuje konzervansov ali dišav in je zato primerno tudi za nežno otroško kožo. Mazilo se uporablja in blagodejno učinkuje pri aknasti, mastni, razpokani in občutljivi koži.
  • MAZILO DIVJEGA KOSTANJA: negovalno mazilo, ki odlično neguje kožo in pomaga utrujenim nogam mamic, nadvse primeren pa je tudi za lajšanje težav s krčnimi žilami.

Več o mazilih in njihovih sestavinah preberite na: https://aurora-planet.com.

Naročila možna v centru Mini Svet, Dežela igral, Breza center po predhodnem dogovoru na info@mini-svet ali na 041 971 450. Prevzem možen v Domžalah, Kamniku ali Ljubljani.

INSOSECT MAZILO 11 €
MAZILO MATERINE DUŠICE 10 €
SMREKOVO MAZILO 8 €
RICO BALM NEGOVALNO MAZILO 9 €
SIVKINO MAZILO 8 €
OTROŠKO MAZILO S CINKOM 9 €
MAZILO DIVJEGA KOSTANJA 9 e
OGNJIČEVO MAZILO 8 €