041 971 450 info@mini-svet.si

Vadba za mamice po porodu skupaj z dojenčki

Prijavi se

ZAKAJ?

  • Korist za telo in boljše počutje.
  • Krepitev mišic in telesne drže ter pomoč pri ponovni vzpostavitvi mišičnih sposobnosti na stanje pred nosečnostjo.
  • Poteka skupaj z dojenčkom v dopoldanskem času.
  • Program povezuje in vključuje mamice v socialno okolje, nudi prostor za druženje in bogat obogatitveni program za svoje člane.
  • Možnost kompleta razvojno gibalnih uric skupaj z vadbo gibalno razvojnih uric za dojenčke.

Vadba za nosečnice je program namenjen bodočim mamicam, ki želijo svojo nosečnost preživeti aktivno in se psihofizično pripraviti na zaključek nosečnosti – porod.

Vadba za nosečnice mini SVET ugodno vpliva na stanje nosečnice, preprečuje in zmanjšuje pogoste težave in bolečine, ki se pojavljajo v času nosečnost, skrbi za pravilno telesno držo ter vzdržuje telesno pripravljenost, ki je ključna tudi pri samem porodu.

Vadba mini SVET se od preostalih tovrstnih vadb razlikuje po tem, da je vodena s strani izkušene vaditeljice pilatesa in babice, ki ima večletne izkušnje z delom z nosečnicami in mamicami po porodu.

Zato vadba ni samo vadba – vadba mini SVET vključuje tudi celotno pripravo na porod. Vaditeljica bo poskrbela, da bo del vadbe vsak čas namenjen strokovnim odgovorom na vsa vprašanja, ki se vam porajajo, da bo nosečnost potekala kar se da brezskrbno.  Vadba bo vključevala spremljevalni program celostne pripravo na porod in vsem mamicam zagotovila tudi darilni paketek.

Pridružite se in si dovolite, da bo nosečnost resnično obdobje veselega in srečnega pričakovanja!